CELOOBRUBY - SPORTOVNÍ DIOPTRICKÉ BRÝLE NA MÍČOVÉ SPORTY VERSPORT, TROY,ZEUS

Dioptrické sportovní brýle s přímo zabroušenou korekcí - jedná se o obruby, do nichž je přímo místo původního zorníku nebo ochranné barevné fólie zabroušena a vsazena dioptrická korekční čočka. Výhodou tohoto řešení je především vynikající estetický vzhled (vypadají jako tradiční nedioptrické sportovní nebo sluneční brýle), po funkční stránce je to zejména menší počet dílů náchylných na rozbití, než např. u vsadkových brýlí, větší prostor mezi okem a brýlovou čočkou (tj. větší prostor pro řasy a pohyb víček), větší rozsah zorného pole, méně rušivých odrazů díky menšímu počtu optických ploch atd. Díky většímu prohnutí čoček, jejich velkým průměrům, různě provedeným fazetám a tvarům je nutné při jejich výrobě využít speciální technologii (tzv. WRAP), díky které je na základě individuálních vstupních parametrů (dioptrické hodnoty, prohnutí a náklon obruby atd.) možné vyrobit čočky tak, aby bylo zachováno co nejvěrnější zobrazení bez zkreslení. V současné době jsme schopni nabídnout rozsáhlou škálu tvarů, úprav a probarvení brýlových čoček, kterými lze osadit skutečně velké množství sportovních brýlových obrub. 

Brýle na míru pro ty nejnáročnější sportovce, kteří nedělají kompromisy, jde-li o ochranu očí.

Splňují Evropské ochranné normy EN166:2001 a nejpřísnější Americké normy ASTM F803-14, jsou schváleny hlavními Sportovními federacemi.

Popis

Sportovní ochranné brýle TROY jsou technicky nejvyspělejší ochranné sportovní brýle na trhu.
Jsou navrženy a vyrobeny v souladu s příslušnými Evropskými Standardy EN166:2001 a splňují certifikáty odpovídající ochraně uživatele před poraněním oka způsobeným mechanickým úderem.
Ochranné sportovní brýle firmy VERSPORT jsou vyrobeny z materiálu IMPACT RX ™, vysoce odolného materiálu na bázi polymeru, který zajišťuje maximální pevnost, ochranu, pružnost a komfort během sportovních aktivit. Díky těmto vlastnostem je tento materiál ideální k použití v kombinaci s polykarbonátovými nebo Trivex čočkami, je přizpůsobivý k anatomii obličeje, zajišťuje komfortní a bezpečné upevnění.
Podmínkou pro splnění ochranných Evropských Norem je použití čoček z polykarbonátu nebo Trivexu.

dioptrické čočky dle výrobních možností na eshopu nabídka je do +=4 cyl +=2 lze i individuální výroba za vyšší příplatek stačí zaslat na email poptávku a vaše tel.číslo rádi vám poradíme 

velikosti očnice výběr : 55,58 ,61,64

výška čočky: 38,40

velikost nosníku: 18

délka stranice: 135 N nebo 140

báze: 6